خلاصه اخبار: این هفته در اکوسیستم استارتاپی چه گذشت؟ (۱۷ تا ۲۳ شهریور ۱۴۰۳)

این هفته از ۱۷ تا ۲۲ شهریور ۱۴۰۳، اکوسیستم استارتاپی ایران با اخبار و اتفاق‌های گوناگونی همراه بود. در ادامه چکیده‌ای از مهمترین اخبار هفته‌ای که گذشت آمده است. این اخبار را می‌توانید به صورت صوتی (پادکست) از اینجا گوش کنید.

🔹 دیجی‌کالا: شب گذشته رویداد «لبخند به خانه می‌رسد» دیجی‌کالا با هدف ارایه آمارهایی از این کسب‌وکار و نیز روایتِ داستان مدیرانِ دیجی‌کالا در تالار وحدت تهران برگزار شد. در این مراسم مسعود طباطبایی، مدیرعامل دیجی‌کالا روایت ماندنش در ایران و تجربه فعالیتش در شرکت‌های استارتاپی و ورود به دیجی‌کالا را تعریف کرد. او به فعالیت ۴۳۰ هزار فروشنده مارکت‌پلیس این فروشگاه آنلاین اشاره کرد که از طریق دیجی‌کالا نان سر سفره‌های‌شان می‌برند. در این مراسم، معاون منابع انسانی دیجی‌کالا بیان کرد که طی ۱۷ سال فعالیت دیجی‌کالا بیش از ۵۰ هزار نفر با این شرکت همکاری کرده‌اند./ هفته گذشته دیجی‌کالا از امکان جدیدی به نام «ارسال فوری» برای سرویس سوپرمارکت خود خبر داد که کاربران در شهرهای تهران، کرج و اصفهان می‌توانند در ۴۵ دقیقه سفارش‌شان را از سوپرمارکت‌های اطراف خود دریافت کنند./ این هفته ۷۵۰ نفر در هکاتون سرویس فروشندگان دیجی‌کالا شرکت کردند و از میان ۳۰۰ تیم، ۲۴ تیم در این هکاتون رقابت می‌کنند. برای اولین بار APIهای فروشندگان دیجی‌‌کالا منتشر شده است و افراد صاحب ایده پس از بررسی این APIها می‌توانند ایده‌های خود را برای بهتر شدن سرویس فروشندگان دیجی‌کالا ارایه کنند.

🔹 دیوار: دیوار اعلام کرد در ۵ سال گذشته بیش از ۳۷ میلیون نفر از کاربران آن ۵۴۰ میلیون آگهی رایگان ثبت و منتشر کرده‌اند. طی ۵ سال گذشته در مجموع بالای ۷۵ درصد کاربران دیوار از این پلتفرم فقط به صورت رایگان استفاده کرده‌اند.

🔹 تپسی: تپسی اعلام کرد تیم دانشجویی دانشگاه تهران شهریور ماه امسال با حمایت تپسی به چهل‌وهشتمین دوره مسابقات جهانی ICPC، به قزاقستان می‌رود. مسابقات بین‌المللی ICPC هر سال به عنوان یکی از مهم‌ترین و معتبرترین رقابت‌های برنامه‌نویسی جهان برگزار می‌شود.

🔹 آهن آنلاین: بهراد منتظری، مدیرعامل «آهن آنلاین» کاهش نقدینگی را چالش صنعت آهن دانست و عنوان کرد: «میزان نقدینگی در جامعه به شدت کم و این مساله باعث شده شرکت‌های تولیدی و پیمانکاری به خرید نقدینگی با استفاده از “پول‌بازی” روی بیاورند.»

🔹 بلوبانک: اشکان پرپنچی مدیر پشتیبانی از مشتریان بلوبانک گفت نسل اول کاربران بلو که بیشتر متعلق به نسل Z بودند، پشتیبانی آنلاین و چت را انتخاب می‌کردند، اما حالا این روند تغییر کرده است و ۷۰ درصد کاربران تماس تلفنی را برای پشتیبانی انتخاب می‌کنند.

🔹 گنجه: پس از گذشت ۳ سال از شروع کار استارتاپ «گنجه»، مجموع استفاده‌ی کاربران از این سرویس از یک میلیون فراتر رفت. استارتاپ گنجه که در سال ۱۴۰۰ با ۵ ایستگاه صندوق پستی هوشمند در سطح شهر تهران شروع به کار کرده بود، در حال حاضر با ۱۱۰ گنجه و ۲۲۰ نمایندگی گنجدار در کشور در حال ارایه خدمت در حوزه لجستیک است.

🔹 پونیشا: گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ پونیشا منتشر شد و نشان می‌دهد که تعداد کاربران پونیشا در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل، ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده و این پلتفرم شاهد رشد ۲۲۱ درصدی جذب کاربران نسل زد بوده است.

🔹 باسلام: قابلیت جدیدی به «باسلام» اضافه شده که به کاربران اجازه می‌دهد به جای جست‌وجو با کلمات، عکس محصول مد نظرشان را بارگذاری و محصولات مشابه را در این پلتفرم پیدا کنند. ابزار جدید باسلام می‌تواند اشیا مختلف در تصویر را شناسایی کند و براساس محتوای آن به جستجو بپردازد.

🔹 ادتریس: یکتانت و ادتریس از محصول تازه ریتارگتینگ درون اپلیکیشن خود رونمایی کردند. این محصول به کسب‌و‌کارها و تبلیغات‌کنندگان اجازه می‌دهد تا کاربرانی که پیش از این با اپلیکیشن آن‌ها در تماس بوده‌اند را از طریق داده‌های ادتریس شناسایی و از طریق پنل یکتانت تبلیغات هدفمند خود را به این کاربران نمایش دهند.

🔹 نت‌باکس: شرکت سرمایه‌گذاری «حرکت اول» بازوی سرمایه‌گذاری اپراتور همراه اول، پس از سه سال از ترکیب سهامداری استارتاپ «نت‌باکس» خارج شد. نت‌باکس یک پلتفرم اندروید باکس و ارایه محتوا است.

🔹 پامگرنت: براساس گزارش عملکرد سالانه پامگرنت که به تازگی منتشر شده، ارزشگذاری گروه علی‌بابا ۷۷ میلیون یورو ذکر شده است. در این گزارش ارزش تقریبی تخفیفان نیز ۶ میلیون یورو برآورد شده است. همچنین در این گزارش ذکر شده که دیوار عملکرد بهتری از رقیب روسی خود «Avito» داشته است.

🔹 بیمه مرکزی: بیمه مرکزی اعلام کرد که دسترسی استارتاپ‌های بیمه به سرویس استعلام بیمه را به طور موقت قطع کرده است. دلیل این اقدام بیمه ‌مرکزی، نپذیرفتن نرخ هزینه استعلام از سوی شرکت‌های بیمه آنلاین اعلام شد. انجمن فین‌تک با انتشار نامه‌‌ای به این اقدام اعتراض کرد.

🔹 بانک مرکزی: با محدودیت جدیدی که بانک مرکزی تعریف کرده، سقف واریز شناسه‌دار برای کسب‌وکارهای رمزارزی به ۲۵ میلیون تومان در روز و برای سایر کسب‌وکارها به ۲۰۰ میلیون تومان کاهش یافت.

🔹 فلایتیو: سازمان هواپیمایی کشوری سایت فلایتیو را به دلیل گران‌فروشی بلیت به مدت یک ‌ماه تعلیق کرد. با این حال همچنان امکان خرید بلیت از این پلتفرم وجود دارد. خرداد ماه امسال هم تعداد زیادی از مدیران و کارمندان فلایتیو در اقدامی دسته‌جمعی استعفا دادند و دلیل این اقدام را تصمیم‌های ارنیکا به عنوان سرمایه‌گذار اصلی این شرکت عنوان کردند.

🔹 هوش مصنوعی: دومین گردهمایی فعالان هوش مصنوعی کشور در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌ جمهوری برگزار شد. ابوالحسن فیروزآبادی، مدیرعامل گروه توسعه فناوری زعیم عنوان کرد هوش‌ مصنوعی به مفهوم جهانی در ایران ایجاد نشده است. به گفته او درحالی که در تنظیم سند هوش مصنوعی در کشور عجله شده است، اما ما وارد عصر هوش مصنوعی در سطح ملی نشده‌ایم.

🔹 اینترنت آزاد: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اعلام کرد به دنبال راه‌اندازی اینترنت طبقاتی در این جزیره است. «رحیم سرهنگی» در این رابطه گفت: «مذاکره برای راه‌اندازی اینترنت پرسرعت بدون فیلتر به صورت کنترل‌ شده در کیش آغاز شده و امیدواریم در آینده نزدیک به نتیجه برسد.» او همچنین بیان کرد: «جزیره کیش از یک حاکمیت یگانه در قالب قوانین چگونگی اداره مناطق آزاد برخوردار است و می‌توان از این ظرفیت برای توسعه کشور بهره برد.»

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]
link

مطالب مرتبط

اسنپ

مدیرعامل سوپرمارکت اسنپ: به ساخت و مدیریت یک زنجیره کامل تامین نزدیک شده‌ایم

رامین لایقی، مدیرعامل اسنپ گروسری، در رویداد نوآوران لجستیک ایران در نشستی با عنوان «گفت‌وگو درباره ایران»، به گفت‌وگو درباره وضعیت لجستیک در ایران و ضرورت رشد و توسعه راهکارهای…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم